Wilskracht
U bent op zoek naar een geschikte maar vooral gezellige locatie voor een borrel of een drankje? U heeft de locatie gevonden! Veel gasten uit de buurt weten inmiddels de weg naar Wilskracht feiloos te vinden. Vrienden en Collega's treffen elkaar dagelijks bij ons. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze mogelijkheden omtrent het eten en drank. Een uitgebreid overzicht vindt u terug in onze informatiemap.
Een smakelijk stukje patisserie om mee te beginnen is voor velen een must. Wij bieden u de keuze uit een breed assortiment. Wenst u liever uw eigen taart of zelfs een taart met een bepaald thema, dan kunnen wij dat in overleg met u verzorgen. Ook koude en warme borrelhapjes bieden we al naar gelang uw wensen en behoeftes aan. Van de traditionele bitterbal tot luxe vishapjes, op schaal of in buffetvorm mogelijkheden te over!
Tijdens uw bijeenkomst hoort natuurlijk een goed glas! Wij werken met 2 verschillende drankenarrangementen. U kunt een keuze maken uit een Hollands- of Buitenlandsgedistilleerd arrangement. De drankenarrangementen kunnen aangevuld worden met drank naar uw keuze. Dit kan ook als we deze niet standaard in ons assortiment voeren.
Wilt u uzelf en uw familie, vrienden en vriendinnen even lekker verwennen? Dan is wellicht onze brunch of High Tea een verrassende manier om samen te zijn op een andere manier dan ‘gewoon’ thuis! High Tea is een populaire variant op een brunch of lunch waarbij het de ontspannen sfeer zorgt voor een open karakter.
Wilskracht Eten en Drinken | Prins Alexanderplein 5 | 3067 GC Rotterdam | Tel: (010)4556624