Wilskracht
Even gezellig wat drinken na het winkelen? Een welverdiende borrel drinken na het werk met vrienden en collega's? Bij Wilskracht gebeurt het dagelijks, 7 dagen per week. Ook als U een geschikte locatie zoekt voor een geslaagde (bedrijfs)borrel met een groep of wellicht uw bruiloftreceptie,

Wij hebben de mogelijkheid om gezelschappen van 10 tot 100 personen te ontvangen. Wilskracht is zo ingedeeld dat een klein gezelschap of grotere partij de ruimte heeft die het verlangt. De gehele aankleding en culinaire invulling van uw bezoek kan worden afgestemd op uw wensen.
Op speciaal verzoek kunnen wij ook op een buitenlocatie de nodige gastronomische zorg uit handen nemen. Wij kunnen de nodige aankleding, het eten, de drankjes en onze service bij u verzorgen, thuis of uw bedrijf. Van organisatie tot en met uitvoering van uw partij. Wat u wilt hebben wij de kracht voor!
Naast de informatie die u kunt vinden op onze website heeft Wilskracht een uitgebreide informatiemap. Uiteraard krijgt u het beste beeld van de mogelijkheden en de daarbij horende prijzen als u langs komt voor een persoonlijk gesprek.

Voor het aanvragen van een informatiemap, een persoonlijk gesprek of voor overige vragen, kunt u tijdens openingstijden bellen naar
(010)4556624 of mailen naar .
Wilskracht Eten en Drinken | Prins Alexanderplein 5 | 3067 GC Rotterdam | Tel: (010)4556624