Wilskracht

Even lekker ontspannen uit eten met vrienden en familie. In Wilskracht zullen we u niet teleurstellen!

Gastvrije bediening, verzorgt door onze enthousiaste gastheren en dames, maken van uw komst een geslaagd bezoek! Onze keuken onder leiding van onze chefkok verwerkt (dag) verse producten tot heerlijke gerechten! Naast onze uitgebreide dinerkaart bieden wij dagelijks een wisselend 3 gangen keuzemenu en wisselende lunchtip.

Bij Wilskracht zult u ervaren dat lekker en leuk uit eten gaan nog steeds betaalbaar is!
Ook kinderen zijn van harte welkom in wilskracht!, Hun eigen menu- kleurplaat en kleurtjes liggen klaar! Daarnaast hebben wij diverse kinderzitjes voor baby's en peuters.

Voor mindervalide of gasten in een rolstoel is Wilskracht goed toegankelijk. Naast een breede entree zonder vervelend hoge drempel zijn onze toiletten prettig ruim van opzet.
Er staan verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Daarnaast houden we op verzoek rekening met speciale behoeftes zoals glutenvrij, allergien of vet arm. In overleg met u kunnen wij een menu samenstellen, afgestemd op uw wensen en behoefte (reserveren gewenst). Klik hier voor onze verschillende menukaarten.
Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend vanaf 11:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 12:00 uur. Onze keuken is elke dag geopend vanaf 12.00 uur. Klik hier voor verdere contactinformatie.
Wilskracht Eten en Drinken | Prins Alexanderplein 5 | 3067 GC Rotterdam | Tel: (010)4556624